Find answers, ask questions, and connect with our
community around the world.

Forums Forums Mountain Biking WHYTE E120

  • WHYTE E120

     slab288 updated 8 years, 4 months ago 3 Members · 18 Posts
  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 7:44 pm

    trying to add pics!TRYING

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 7:45 pm

    this is not my bike but it won’t let me add a pic of it ofmy i phone its saying its to big, HELP ?

  • slab288

    Member
    24 February 2012 at 7:48 pm

    I found the same but then uploaded the pictures to photobucket.com and then select the bottom link and pasted and hey presto picture is up and in the thread.

    slab288

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 7:50 pm

    yeah someone pm me the same advice going to try it now

    thanks

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 8:21 pm

    what you mean buy bottom link its not letting me do it,might try option 3 and throw the laptop out the window. lol 😈

    .

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 8:56 pm
  • chopperheys

    Member
    24 February 2012 at 9:28 pm

    http://s1173.photobucket.com/albums/r587/bigcal2626/?action=view&current=phone262.jpg

    does that work ?

    No. 😆 😆 I had this problem when I first joined too.

    At the right of the picture there’s a box with 4 different links/codes copy the bottom one then paste it on here. Click preview and it should of worked, if not highlight the code and click the Img tab. 😀

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 9:34 pm

    still trying lol when i click it it say copied in yellow but when i go to put it in the attachment part and right click it paste is not high lighted im a little slow when it comes to computers lol

  • slab288

    Member
    24 February 2012 at 9:37 pm

    In photobucket I just hover, I don’t press any buttons, just hover over the selected picture and the drop down appears with the 4 options, I then left click on the bottom one then paste that into the thread and that’s that bob’s your uncle.

    When you say click into “attachment”……..you don’t just paste it straight into your thread as if it were text.

    slab288

  • chopperheys

    Member
    24 February 2012 at 9:38 pm
  • chopperheys

    Member
    24 February 2012 at 9:40 pm

    Worked for me mate. Just click on the link you posted to your picture. Click the bottom image code, then right click on here and press paste. Bobs your uncle. 😀

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 9:47 pm

    oh my god im going to go mad, i thought id done it then mate, but it was you lol do i put it in the box file attachment? ha ha ha ha aaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 9:48 pm
  • slab288

    Member
    24 February 2012 at 9:50 pm

    I take now that you have uploaded a picture that you’ve got it yeah?

    slab288

  • mattcal

    Member
    24 February 2012 at 9:50 pm

    yeah i think ive got it i was trying to put itin that little box lol im so f#@king slow sorry guys its like talking to a brick wall!!!!! ONLY TOOK ALL NIGHT

Viewing 1 - 15 of 18 posts
Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now

New Report

Close